portretsessie

Klassiek, tijdloos en authentiek.

Een kunstportret voor aan de muur of digitaal portret voor zakelijke doeleinden. Altijd met zorg en aandacht gecreëerd.

Afhankelijk van jouw wensen en de functie van jouw portret ontwerpen we jouw fotoshoot. Ik neem de tijd om het beste te maken wat ik kan. Ik wil dat je een leven lang geniet van jouw portretten.

Vraag de brochure aan.

“Ik ben heel blij met de portretten die Iris heeft gemaakt voor mijn startende bedrijf. Ze voelt helemaal aan wat de passende sfeer en uitstraling is en weet dat zo mooi vast te leggen.. daarmee heeft ze mij geholpen om mijn klanten een inkijkje te geven in wat ze van mij kunnen verwachten.”

Diana Geraci

“Het is een kunst om de essentie van iemands ziel te vangen en de signatuur van Iris zelf maakt de foto’s uniek. Omdat we gekozen hebben voor twee losse portretten, ontstaat er ook een samenspel en verbinding die symbolisch is voor hun relatie als broer en zus.

De hoogwaardige uitvoering loont ook echt. Het zijn niet twee foto’s, het zijn twee prachtige portretten waar de kwetsbaarheid van mijn dochter en de ondeugende sprankeling van mijn zoon uit spreekt.

Je blijft er gewoon naar kijken.”

Li Hoekstra

“Dit waren het soort foto’s waar ik al heel lang naar op zoek was voor mijn eigen kinderen. Geen standaard fotootje, maar portretten als een schilderij.

Het eindresultaat is boven verwachting, het zijn echte kunstwerken en je blijft ernaar kijken. Iris heeft de jongens echt weten vast te leggen hoe ze zijn.

De kinderen zijn heel trots en vinden het zelf ook prachtig!

De portretten hangen in de hal en het zijn enorme blikvangers. Iedereen staat in verbazing naar de portretten te staren; zó, mooi, het lijken wel schilderijen.

Ook de service was heel goed; bijzonder vriendelijk met aandacht én snelle respons.

We raden Iris aan omdat zij fantastisch, niet standaard werk levert en zij met heel veel liefde, passie en aandacht voor de persoon/personen werkt.”

— Christel Borghuis