Allereerst, hartstikke leuk dat je de stap hebt genomen om een portretsessie bij me te boeken. Ik houd van een persoonlijke en afgestemde benadering, dus schroom niet om contact met me op te nemen. 
Ik kijk uit naar het creëren van prachtige portretten voor jou. 

Liefs,
Iris 

Iris Valentina portretfotograaf

Jouw zakelijke portretsessie in 8 stappen

1 datum vastleggen
In overleg vinden we een passend tijdstip voor de fotoshoot. 

2 telefonisch consult
Tijdens een telefoongesprek bespreken we jouw wensen voor de portretten en nemen we de voorbereiding door. 

3 informatie doornemen, sessie betaling voldoen en overeenkomst doornemen
Op deze webpagina vind je alle informatie, plus het de algemene voorwaarden. Voor de aanbetaling ontvang je per mail een factuur, alsmede het verzoek de algemene voorwaarden te bevestigen.

4 fotoshoot
Ik neem uitgebreid de tijd voor je. Eerst even aankomen, de styling en bijpassende achtergronden kiezen en rustig aan de poses doorlopen. Ik begeleid elke stap, je kunt alles met een gerust hart aan mij over laten. Ik let niet op de klok, maar reken op ongeveer een uur per persoon. 

5 online reveal
Binnen twee weken na de fotoshoot ontvang je een link naar een online gallery. Hierin staan jouw ‘proofs’. Afhankelijk van jouw vooraf aangegeven wensen selecteer ik een aantal portretten. Deze krijgen een eerste snelle nabewerking.

6 selectie
Nu is het jouw taak om de portretten die je wilt aanschaffen te kiezen. Een leuke taak, waarbij je gevoel een grote rol speelt.

7 nabewerking
Jouw geselecteerde portretten ondergaan nu een volledige nabewerking. Je mag hierin jouw wensen aangeven natuurlijk. Soms gaan de portretten een paar keer heen en weer. Belangrijkste is dat je tevreden bent.

8 digitalen geleverd via wetransfer
Als de nabewerking naar wens is, stuur ik via wetransfer jouw portretten op en kan je ze gebruiken. Ze worden aangeleverd in web resolutie (72dpi, 2000 pixels lange zijde), klaar om te gebruiken voor de digitale wereld. Indien je een print resolutie bestand op prijs stelt, wordt hier op maat een offerte voor gemaakt.

Styling tips

  • Medium tot donkere kleuren werken over het algemeen goed. Lichte kleuren en wit kunnen de aandacht van het gezicht afleiden.
  • Stoffen die soepel vallen en niet snel kreuken.
  • Mooie kraagjes en mouwtjes.
  • Passende kleding die mooi op het lichaam aansluit.
  • Blijf weg van glitter, streepjes, stippen.
  • Denk ook aan bijpassende broek/rok, tenzij je enkel voor een close-up van het gezicht gaat.
  • Schoenen komen er niet op, dus daar hoef je geen rekening mee te houden.
  • Let op schoongewassen haren en schone nagels. Bij droge lippen vast beginnen met insmeren. 

Routebeschrijving

Mijn studio is gevestigd in het prachtige Eemklooster, oftewel ‘Het lieve vrouwe ter Eem’ aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort.

Volg bij aankomst de bordjes naar P3: aan het einde van de oprijlaan linksaf de eerste parkeerplek over, aan het eind rechts, langs Dokter Bosman en het kinderdagverblijf. Aan het einde vind je P3, waar je kunt parkeren.

Loop nu iets terug. Je ziet aan je linkerhand een gele deur met de naam ‘ingang zuid’. Mijn naam staat op het raam links van de deur. Tik er tegenaan als je er bent en ik doe open!

Mocht je de weg kwijt zijn, bel me even op 0619817596 en ik loods je de goede kant op.

Geen kleine lettertjes, maar wel even doornemen graag.

Vooral artikel 8 is goed om door te lezen!

fotograaf in Amersfoort

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het me weten!

0619817596

iris@irisvalentina.com